Garantera förändring! Nu har det gått för långt.

Vill du också vara med och sponsra platser hos oss för att skapa förändring?

Tillsammans kan vi hjälpas åt och möjliggöra aktiviteter till ungdomarna. Alla gillar inte fotboll eller kan vara med på grund av höga avgifter eller tävlings-krav.

Barn och Ungdomar behöver få ut sin “kick” till något produktivt. Gör som Rädda Barnen & Värmdö Kommun redan gör och hjälp till att stoppa ungdomsbrotten här på Värmdö.

SPONSORSKAP: 

(Donationer går oavkortat till ungdomars och barns möjligheter att bli sedda, få höras och utvecklas i sin takt, glänsa på sina villkor och få chansen att lyfta andra i egen ålder till ett fantastiskt liv i full rörelse och glädje.)

- Nästa år planerar vi att bjuda in särskilt utvalda Sponsorer samt Lotta ut Gala-platser till Privata Aktörer som visat stort intresse för verksamheten.

Privat tanke/ gåva:

Valfri Tanke - Donera en valfri gåva till vårt Initiativ - ANONYMT (Du kan dock dela din donation och skriva om den på egen hand i sociala medier, arbetet osv för att uppmana andra till likadana aktioner.

No2Drugs-Crew - Gå med och gör skillnad via vår hjälpgrupp. (Främst Lördagar men även Event, Skolbesök, Resor.)

 • Få en tröja av oss med ett coolt budskap och grymma hashtags på ryggen som bevis för ditt hjälteskap! 

 • LOTTNING TILL GALA-INBJUDAN

Driver företag:

GULD - Sponsorskap (Gäller enbart nära samarbeten med No2Drugs Fit4Life som låser upp nya dörrar och väcker stor förändring till liv.) 

SILVER - Sponsorskap

20.000kr - 1x KICKOFF eller TEAMBUILDING PRIORITERAD LOGGA PÅ HEMSIDA GALA-INBJUDAN EVENTINBJUDAN PARTEILL MARKNADSFÖRING

40.000kr - 1x KICKOFF 1x TEAMBUILDING PRIORITERAD LOGGA PÅ HEMSIDA GALA-INBJUDAN EVENTINBJUDAN ALL MARKNADSFÖRING

BRONS - Sponsorskap

5.000kr - LOGGA PÅ HEMSIDA LOTTNING TILL GALA-INBJUDAN

10.000kr - LOGGA PÅ HEMSIDA GALA-INBJUDAN

PRODUKT - Sponsorskap (Ge din produkt/ tjänst chansen att glänsa med stolthet och öka igenkänningsfaktorn för er på nationell nivå när den involveras i vår verksamhet.) - ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE

“Tack för att du gör vad DU kan för att göra skillnad.”

Lukas Grön & Ingela Lantz med crew på uppdrag av No2Drugs Fit4Life

VILL DU VETA MER OM OSS?


LÄS VIDARE HÄR —>

När vi började vårt initiativ för fyra år sedan kunde vi inte ha föreställt oss de positiva effekterna på detta skulle ha bland barn i våra samhällen. 

Vi har tränat med hundratals barn, föräldrar och fantastiska tränare och haft en verklig positiv inverkan i familjer.

Nu vill vi göra något bra, ännu en gång och bli en drivkraft som hjälper barnen att kunna få sin röst hörd och ha ett positivt liv genom att hjälpa dem att bli tillsammans med vårt team, ambassadörer för ett bra liv. 

Sport och en positiv inställning kan övervinna många hinder i livet, och det är det vi planerar att göra. Vi vill bygga en stark familj med samhället, föräldrar, tränare och barn och hjälpa varandra att bli bättre. No2Drugs, Fit4life, handlar om att lära sig att stå fast mot de dåliga influenser som våra barn & ungdomar står inför och ha en bekräftande positiv inställning till livet.

NO2DRUGS FIT4LIFE:

Vi står för:

 • En hälsosam livsstil.

 • Ett positivt sinne och inställning till livet.

 • Ha en positiv inverkan på samhället.

 • Hjälpa varandra att bli en större familj med kommuner, kändisar, företag (privata och offentliga), unga inspirationshistorier, föräldrar och tränare.

 • Var starka tillsammans och leda varandra för att bli bättre.

 • Att vara en optimistisk och positiv person hjälper dig att övervinna de utmaningar som livet kommer att presentera.

 • Parkour: Hitta din väg, hitta ett positivt sätt att leva livet. Parkour handlar om att möta hinder och hitta ett sätt att övervinna dem.

“På Värmdö röker 11-12 åringar Marijuana på Skoltid”

Föräldrar, lärare och samhällen över hela landet är oroliga för ungdomsfrågor, som orsakas av ett antal sociala, kulturella, tekniska, kommunala, ekonomiska, familjära och individuella faktorer.

Nedan följer information om de bakomliggande krafterna bakom dessa tonårsproblem, liksom åtgärder som föräldrar, lärare och var och en av oss kan vidta för att ta itu med dem.

 • De flesta tonåringar experimenterar med droger och alkohol. Många experimenterar med cigaretter också.

 • De flesta tonåringar som experimenterar med droger och alkohol blir inte beroende.

 • Vanliga orsaker till narkotikamissbruk är bland annat nyfikenhet, utvecklingsbehov eller behovet för experiment, överväldigande press, stress, känslomässiga problem och en önskan att fly.

 • Under de senaste åren enligt flera källor har vi sett tonåringarnas användning av alkohol, cigaretter, olagliga droger, syntetiska droger och receptbelagda läkemedel men såväl har det skett en stor ökning av användningen av elektroniska cigaretter (e-cigaretter).

“Det är inte coolt att ta droger när man tränar Parkour då fokus, balans och styrka blir skit.” -Harry Holm

No2DrugsFit4Life är ett initiativ som vill hjälpa barn att bli det bästa de kan bli. För att göra det måste barnen lära sig vad som är lämpligt i en tidig ålder: Sport har varit en del av våra liv och har hjälpt oss att övervinna många hinder, så det är därför vi tror att aktiva barn som sportar och omger sig själva med mycket motiverade barn, tränare och föräldrar kommer att få en bättre livskvalitet.

Vi har sett förödande effekter av droger och alkoholmissbruk i vårt samhälle och land. Barn står inför denna ondska från världen under yngre åldrar, i skolor, i parker, i deras grannskap.

Vi vill hjälpa dem att bli medvetna om de negativa effekterna av drogmissbruk och konsumtion på kort och lång sikt, och det bästa är att skapa en rörelse som hjälper dem att bli starka och säga: JA till livet, No2DrugsFit4Life.

NO2DRUGS FIT4LIFE:

Vad vi gör

 • •Vi kommer till din skola och presenterar den förödande sjukdomen som droger är och den skada den leder till barn.

 • •Vi erbjuder en timmars Parkour-klass som ett sätt att skapa en bättre förståelse för dig själv, samhället och hur vi kan hjälpa varandra att bekämpa denna sjukdom.

 • •Vi ger bort coola T-shirts No2DrugsFit4Life, flygblad mot droger och coola klistermärken.

 • •Vill du hjälpa till?

 • •Vi behöver sponsorer och din hjälp för att besöka skolor, delta på större event och påverka genom samarbeten med våra tränare och skapa medvetenhet om våra ansträngningar. Om du vill delta, ring mig på +46 (76-329 68 86) eller skriv till oss på info@no2drugsfit4life.com 

Hjälp oss att nå så många barn och ungdomar i Sverige som möjligt och ge dem ett bra och positivt och budskap om livet!

Livet handlar om inspiration, och många gånger är den största inspirationen barnen omkring oss. Vi har en stark grupp barn som är våra budbärare av hopp och ljus och till dem förbinder vi oss med detta underbara projekt. Vi säger med hög röst, no2drugs, YES till Fit4Life. Läs de fantastiska meddelandena om hopp som dessa barn har lagt ihop. Låt oss prata med barn om faror med droger och om det positiva att ha ett bra, vackert och lyckligt liv!

Gå med I vår rörelse.

Gör skillnad.

“Tack för att du gör vad DU kan för att göra skillnad.”

Lukas Grön & Ingela Lantz på uppdrag av No2Drugs Fit4Life