VILL DU FÅ MÖJLIGHETEN ATT TILL ITALIEN ELLER TYSKLAND OCH INSPIRERA?

VI JOBBAR PÅ ETT UTBYESPROGRAM SOM SKA VARA KLART JAN 2019. 

Vart vill du? Italien, Hamburg eller Grekland..?

milanmonkeys.jpg

Milan Monkeys - Total Natural Training

Ingela Lantz Grundare av No2Drugs Fit4Life reste till Milano för i Juli 2017 för att skapa samarbete med klubben som vi hört mycket gott om och lära av varandra. På bilden ser ni grundarna av klubben Davide Polli och hans fantastiska team. Vi kommer att starta ett utbytesprogram för våra coacher och inspiratörer detta gäller även Hamburg - Tyskland

milanmonkeys.png

Milan Monkeys - Italy

Vi ser fram emot utbytesprogram för våra coacher och inspiratörer i No2Drugs Fit4Life för att lära av, inspirera varandra och växa som personer.

Parkour är fortfarande inte en erkänd sport i Italien.
Vår önskan är att försöka påverka politikerna i Italien så att regeringen erkänner Parkouren som en riktig sport så att dem också kan få bidrag som andra sporter i Italien som fotboll och basket. Tillsammans kan vi hjälpas åt och påverka världen till en bättre plats. Vi kommer att söka anslag hos MUCF - EU - Eramus för projektet.

 

RED BULL JAM - SANTORINI oktober 2019

Vill du följa med till Santorini i Oktober 2019 och inspirera? 
Ta chansen som inspiratör och skapa vänner runt om i världen tillsammans med No2Drugs Fit4Life. Mer om ansökan hittar du på förstasidan under; (become an inspirator)

 

nando parkour - germany

Utbytesprogram är ett självklart alternativ för att höja standarden mellan coaches internationellt och nationellt. Därför tillför vi våra coacher & inspiratörer ett grymt utbytesprogram mellan Sverige och Hamburg där Health literacy, No2Drugs Fit4Life & Jam Creation står på schemat för att spida vår vision och leva ut den!

middagnandu.jpg

Nando Parkour - Germany

Vi hade besök av Team Nandu på Parkour Friends på Värmdö i fem dagar. Vi kommer tillsammans med Milan Monkeys & Nando Parkour söka EU- bidrag för att kunna påverka ungdomarna till ett hälsosamt liv fyllt av rörelse och lycka och inte droger!