lokalt

besök hos skolor &
kunniga föreläsare


lokala utbytes-program

När du eller din förening är anknutna till No2Drugs Fit4Life finns möjligheten att komma ut till skolor på ett helt nytt sätt. Vi inspirerar med din sport eller vald aktivitet och inkluderar våra utbildade föreläsare om just droger och No2Drugs Fit4Life för att ge ungdomar och barn en chans att ha ökad medvetenhet och resistans mot droger och för ett liv i empowerment!

 

Via No2Drugs Fit4Life finns möjligheten att lära oss av varandra via andra föreningar & företag. Det spelar ingen roll om du är själv eller har en egen förening så är intresset stort för utbytesprogram. I detta program kommer även utbildningar för att utöka coachers kunskap om hur de kan påverka och förändra på individ, kommuns & nationell nivå ev. att ingå. Du som privatperson kan alltså åka över en helg, vecka eller månad till en annan stadsdel för att lära och lära ut.


prova på parkour-klasser


jams aktiviteter sommar/ vinterevent

Vill du också att fler i just din stadsdel ska utöva parkour eller någon annan häftig sport? Då ska du absolut ansöka så att vi kan hjälpa dig att hålla ett grymt prova på tillfälle för barn och ungdomar mellan 6-17år. Vi vet hur man styr upp och håller en högkvalitativ träning med Sveriges coolaste inspiratörer från oss.

 

No2Drugs Fit4Life går aldrig i ide. Vi tror på att vårt budskap ständigt är viktigt och behöver nås ut året om! Vi håller aktiviteter, camps, jams & events året runt och tillsammans med våra inspiratörer och sponsorer får vi många möjligheter att vara med och påverka. Vi vill ha fler idéer och tillfällen att arbeta med, hör av dig till oss för att styra upp ett häftigt event nära dig!


kommunen bidrag

&


open gym

Driver du en förening eller funderar på att skapa en? Vi tycker att det behövs fler som brinner för träning och hälsa som vi gör. Därför vill vi finnas till hands att rådfråga och kan också hjälpa dig när det kommer till ansökningar & bidrag.
Dörren är alltid öppen hos oss.

 

Open Gym är ett populärt koncept där i samarbete med kommunen man kan hålla hallar eller träningsanläggningar tillgängliga under viss tid exempelvis varje vecka. Open gym går ut på att öppna upp sin verksamhet för alla, även dem som inte alltid har ekonomiska förutsättningar eller vågar sig till den vanliga verksamheten. Ett nytt sätt att främja gemenskap, träning & där prestige inte längre tar plats. Framförallt är det riktigt roligt! Vi hjälper dig handlägga & ev. styra upp ett sådant samarbete där det är möjligt.